INTRODUCTIE


  

    KUNSTKAMER VAASSEN: IN TEKST EN BEELD

 Kunstkamer Vaassen bestaat sinds 15 april 2018 en heeft een eigen kunstruimte in Vaassen. Het is een initiatief van Petra en Wim Adema. Het is een non-profit platform voor moderne en hedendaagse beeldende kunst. De kunstkamer werkt zonder winstoogmerk en heeft als hoofddoel het exposeren van professionele beeldende kunst van beeldend kunstenaars uit het gehele land. 

Op deze website (www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com) wordt met Posts op de Homepage en Pagina's aandacht gegeven aan het werk van deze kunstenaars. Op dit moment nemen 33 beeldend kunstenaars uit het gehele land deel aan de kunstkamer. Iedere kunstenaar heeft de beschikking over een eigen Pagina waarin men kan berichten over nieuwe ontwikkelingen in hun werk. In de Lijst van Deelnemende kunstenaars staan de persoonlijke gegevens met website en/of e-mailadres. Hierdoor is een direct contact met een kunstenaar mogelijk. Een speciale Engelse pagina geeft informatie aan buitenlandse bezoekers. 

De kunstkamer heeft op internet verschillende adressen:

 >   www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com 
 Er zijn ook eigen pagina's op exto.nl en kunstgalerie-info.nl/vaassen. 

 
Na het overlijden van Wim Adema in 2022 heeft John Giskes het beheer van de website op zich genomen. 

Van harte welkom op deze website/blog van de kunstkamer!

 
Kunstkamer Vaassen is gevestigd in Vaassen. De kunstruimte is bereikbaar via de ingang aan de Torenstraat. Het is een wit hoekpand op de kruising van het ter Heerdtspad 14 en de Torenstraat. De kunstkamer is in het centrum van Vaassen gelegen, nabij supermarkt Deka.

Gedurende de periode april t/m oktober is Kunstkamer Vaassen op elke zaterdagmiddag geopend tussen 13.00 en 16.00 uur. 

De kunstkamer is bereikbaar via het e-mailadres petra.adema-nienhuis@kpnmail.nl of telefonisch via 0578-617989.

Kontakt: Petra Adema-Nienhuis

 
Geen opmerkingen: